Noa Appelman

“Er wordt goed meegedacht over wat ik wil en wat er kan

In dienst sinds: september 2021
Opleiding: Sociaal juridische dienstverlening
Werkzaam bij: Anton Internal Operations
Functie: HR-medewerker

Noa startte haar loopbaan bij de Anton Groep met een bijbaantje tijdens haar studie. Het was een bekende die haar informeerde over een bijbaantje in de ondersteuning op het hoofdkantoor. Ze werd aangenomen en nam taken op zich variërend van administratieve werkzaamheden tot ondersteuning van de marketing en directie. Deze diversiteit bood Noa de mogelijkheid om een goed inzicht te krijgen in alle aspecten van het hoofdkantoor. “Ik vind het interessant dat ik hierdoor weet hoe het bedrijf in elkaar steekt. Ik houd van de afwisseling en ben goed op de hoogte van wat mijn collega’s doen.”

Een mooie kans
Tijdens Noa’s stageperiode bij een ander bedrijf in het kader van haar studie sociaal juridische dienstverlening, bleef zij haar betrokkenheid behouden bij de Anton Groep. Na het succesvol afronden van haar opleiding trad ze voltijds in dienst. “Toen er tijdens het afronden van mijn scriptie een positie vrijkwam op de HR-afdeling, werd ik hiervoor gevraagd. Deze uitdaging pakte ik graag aan en zo rolde ik het HR-vakgebied binnen. Ik vind het fijn dat ik hier zoveel leer, vooral omdat alles nieuw is. Het is een prachtige kans om dit vak te leren, en ik ben blij met de ondersteuning van mijn collega’s.”

Er zijn veel mogelijkheden
Naast haar HR-werkzaamheden bleef Noa de directie ondersteunen, wat haar een waardevolle afwisseling biedt. “Ik ben blij met de variatie, het helpt me het bedrijf steeds beter te leren kennen en me betrokken te voelen. Er zijn veel mogelijkheden, en er wordt goed meegedacht over wat ik wil en wat er kan. Ik zie mezelf zeker nog geruime tijd op de HR-afdeling werken, omdat ik nog lang niet ben uitgeleerd. Daarnaast is het boeiend om te verkennen welke andere mogelijkheden er binnen de Anton Groep zijn.”