Ook dit is Anton

Bij de Anton Groep werken we elke dag keihard aan de toekomst van Europa, maar ook aan ons eigen plezier. Door het jaar heen hebben we verschillende gezellige evenementen om ons werk en onze collegialiteit te vieren. Omdat we zo hard groeien, is het extra leuk om tijdens deze evenementen je collega’s weer eens te zien en te spreken.

Teambuilding en gezelligheid

Bouwvakborrel
Vlak voor de zomervakantie houden we jaarlijks onze beregezellige bouwvakborrel. De plaatselijke slager Daan Ruijter verzorgt hierbij altijd een barbecue. Nog even met iedereen bijpraten, voor de vakanties beginnen!

Personeelsuitje
Aan het eind van de zomer, in september, is ons personeelsuitje. Dit vindt altijd plaats op een zaterdag en geeft je de kans nog een hele extra dag met je collega’s door te brengen. Aan het eind van de middag sluit de aanhang aan om samen te eten en te borrelen. Wat we zoal doen? We zijn al eens naar Texel geweest om daar met Tuc tuc’s een speurtocht te doen. We hebben gevaren met sloepen en we zijn ontsnapt uit een escape room. Maar ook voor een potje voetgolf en wat golflessen draaien we onze hand niet om!

Sinterklaas
De kinderen van het Anton personeel worden extra verwend door de goedheiligman. Elk jaar komen hij en zijn pieten op bezoek bij de Anton Groep. Alle kinderen onder de 9 jaar zijn dan welkom en krijgen een cadeautje.

Kerstborrel
Net voor de kerstvakantie luiden we het jaar uit tijdens de traditionele kerstborrel. Vaak vindt deze plaats in een café of in een bedrijfshal van de Anton Groep. Zoals al onze evenementen is ook de kerstborrel goed verzorgd met eten en drinken.

Sponsoring en ondersteuning

De Anton Groep is écht een bedrijf voor en door het personeel. We denken dan ook aan alle kanten mee met onze collega’s. Als medewerker kun je altijd een verzoek indienen voor sponsoring van een evenement of club. Het resultaat is dat we veel te zien zijn bij clubs in de regio en bij acties van onze collega’s, zoals bij voet- en handbalclubs, tennis-, biljart-, dart- en turnverenigingen. We hebben ook eigen sponsorshirts die je kunt lenen voor tijdens een sportevenement, zoals een City Run.