Missie

Jong, energiek en vakbekwaam. De Anton Groep bouwt aan de toekomst van Europa. Hierbij streven we naar de hoogste kwaliteit: constant en op elk niveau. Dat is iets wat we beloven. En deze belofte kunnen we waarmaken door ondernemerschap, flexibiliteit, innovatiekracht én het werken met echte vakmensen. Zonder de mensen geen vakmanschap. In onze werkwijze staan duurzaamheid, veiligheid en aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop. De certificeringen die wij de afgelopen jaren hebben behaald, zijn het bewijs van het succes hiervan.

Visie

Ons doel voor de komende jaren is onze sterke positie in de markt verder te versterken. We blijven continu investeren in de ontwikkeling en uitbreiding van onze kennis en ervaring op onze verschillende vakgebieden. We spelen in op kansen en trends in de markt en kunnen zo onze opdrachtgevers nog beter en sneller bedienen.

De Anton Groep is een totaal dienstverlener. Dit betekent dat wij het gehele proces – van advies tot oplevering – begeleiden en uitvoeren. Hierbij gaan we uit van de unieke situatie van elke klant. Langdurige relaties met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en medewerkers staan hoog in het vaandel. Daar zetten we graag een stapje harder voor.