Davy Ridder

‘De Anton Groep stimuleert persoonlijke groei’

In dienst sinds: september 2017

Werkmaatschappij: Harder Constructie- & Adviesbureau

Ik ben hier komen werken omdat ik op zoek was naar een stage. Bij meerdere bedrijven ben ik op gesprek geweest maar het gevoel was bij de Anton Groep uiteindelijk het beste.

Bij binnenkomst was de sfeer goed! Bovendien is er een diversiteit in werkzaamheden. Bij de andere bedrijven was er bijvoorbeeld alleen maar werk op het gebied van staal. Hier werken we daarnaast ook met hout en betonconstructies.

Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik in vaste dienst gekomen. Naast mijn werk doe ik een vervolg studie. De Anton Groep stimuleert (persoonlijke) groei en biedt genoeg ruimte voor opleiding en ook zijn er doorgroeimogelijkheden. Ik vind het prettig dat er veel flexibiliteit is binnen het bedrijf en dat ik de ruimte krijg om mijn eigen werk in te delen.

In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal, ook kijk ik graag naar voetbal of andere sporten. Sowieso vind ik sporten belangrijk en doe ik naast voetballen ook aan fitness. Af en toe vind ik het leuk om te gamen. Verder hou ik van gezellig samen een biertje drinken met mijn vrienden en ga ik graag naar een festival.