Bas Blokdijk

“Afwisseling, doorgroei mogelijkheden en goede sfeer”

In dienst sinds: februari 2023
Opleiding: Business Studies bij InHolland
Werkzaam bij: De Leeuw Protection Systems
Functie: verkoper

Bas is nog niet zo lang werkzaam binnen de groep, maar voelt zich al helemaal thuis. “Ik wilde gewoon graag bij de Anton Groep werken. Het is een mooi, groeiend bedrijf met heel veel mogelijkheden. Wat ik wilde doen binnen de groep wist ik nog niet.” Dus stuurde Bas een open sollicitatie. Hij werd uitgenodigd bij De Leeuw Protection Systems voor een gesprek. “Het klikte meteen en ik kreeg een kans om te laten zien wat ik in huis heb.” En zo begon Bas aan een nieuwe uitdaging.

Afwisseling en leuke werksfeer
“Het bedrijf heeft korte lijnen en de directe mentaliteit staat mij wel aan. Het team is vrij klein, dus je doet veel samen en je leert elkaar goed kennen. Uiteraard hoort koffie/thee drinken en lunchen ook bij het werk. Dat doen we gezamenlijk aan de grote bartafel. Naast de leuke sfeer, heb ik echt een veelzijdige baan. Ik maak offertes, calculaties en houd telefonische advies- en verkoopgesprekken. Sinds kort maak ik ook berekeningen voor aanbestedingen. Super uitdagend om met grote projecten bezig te zijn. Daarnaast doe ik ondersteunende werkzaamheden voor de monteurs tijdens service en onderhoud. En dat allemaal in 5 werkdagen. Geen dag is hetzelfde!”

Veel vrijheid
Bas werkt 5 dagen en is blij met de goede arbeidsvoorwaarden. “De balans werk-privé is goed. Naast de toffe uitjes en activiteiten voor medewerkers, heb ik veel vrijheid in mijn functie. Dat maakt het werk echt heel leuk. Je wordt gestimuleerd om zelf actief met de bedrijfsprocessen en mogelijkheden mee te denken. Dus als ik iets verzin, krijg ik alle ruimte om het verder uit te werken.”

Toekomst
Het bedrijf groeit en de ambities van Bas sluiten daarbij aan. “Ik wil graag doorgroeien naar accountmanager. De weg daarnaartoe heb ik al uitgestippeld met mijn leidinggevende. Ik krijg alle ruimte om mij verder te ontwikkelen. Dit is pas het begin!”