Werkend leren

Anton Groep is een door SBB erkend leerbedrijf

De werkmaatschappijen van de Anton Groep zijn door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat we aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. Hieronder zie je een overzicht welke werkmaatschappijen voor welke opleidingen erkend zijn. Door op de naam van de afzonderlijke bedrijven te klikken, kom je op de pagina van SBB waar alle leerplekken zijn aangemeld.

Waarom werkend leren bij de Anton Groep?
In ons bedrijf kun je de leerdoelen behalen die voor je opleiding gesteld zijn. Om je te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor de juiste begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. Met een leerwerkplek bij ons, kun je jezelf breed ontwikkelen en vergroot je je meerwaarde op de arbeidsmarkt.

Heb je interesse om bij één van de werkmaatschappijen van de Anton Groep aan de slag te gaan? Laat dan je gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen dan contact met jou op wanneer we een passende plek voor werkend leren beschikbaar hebben. Kijk ook op de website van SBB voor actuele vacatures!

erkend leerbedrijf