Werken bij Anton

Vacatures bij Anton Industrial Services

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die voor ons het verschil kunnen maken. Hieronder een overzicht van de vacatures die Anton Industrial Services momenteel beschikbaar heeft.

Wij zijn ook altijd op zoek naar leergierige stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplek of leer/werkplek? Neem dan ook contact met ons op!

Werkvoorbereider – Obdam

Anton Industrial Services
Fulltime
Locatie Obdam Anton Industrial Services is op zoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je betrokken van het begin tot het einde van een project. Je hebt een zeer afwisselende functie waarin je schakelt tussen verschillende werkzaamheden en te maken hebt met al je collega’s. Wij vragen Goede communicatieve vaardigheden ...
Bekijk deze vacature

Mechanisch monteur – Obdam

Anton Industrial Services
Fulltime
Locatie Obdam Wij zoeken een nauwkeurige en flexibele mechanisch monteur die zowel in teamverband als zelfstandig kan opereren, bij klanten op locatie maar ook in onze werkplaats in Obdam. Jij beschikt over Een gerichte MBO niveau 2-opleiding Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie Werkzaamheden Je monteert en onderhoudt ...
Bekijk deze vacature
vacatures anton groep

Werken bij Anton

De Anton Groep bouwt sinds 2007 aan de toekomst van Europa op het gebied van staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en op luchthavens, en is inmiddels uitgegroeid tot een bepalende speler in de markt.

Er werken bij ons meer dan 200 vakmensen die bij een opdracht voor de hoogste kwaliteit gaan, constant en op elk niveau.

Werken bij de Anton Groep betekent naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging, werken aan gave opdrachten voor zowel kleine als zeer grote opdrachtgevers en leuke collega’s.

Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen de organisatie.