Werken bij Anton

Vacatures bij Hoogendijk Bouw

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die voor ons het verschil kunnen maken. Hieronder een overzicht van de vacatures die Hoogendijk Bouw momenteel beschikbaar heeft.

Wij zijn ook altijd op zoek naar leergierige stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplek of leer/werkplek? Neem dan ook contact met ons op!

Hoogendijk Bouw is op zoek naar een fulltime projectleider

Hoogendijk Bouw
Fulltime
Hoogendijk Bouw realiseert de mooiste projecten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij zijn op zoek naar een betrokken en flexibele projectleider. Wij vragen: Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk HBO werk-/denkniveau in technische richting Aantoonbare ervaring als projectleider Je durft verantwoordelijkheid te nemen, bent initiatiefrijk en hebt ...
Bekijk deze vacature

Timmerman – Obdam

Hoogendijk Bouw
Fulltime
Locatie Obdam Wij zijn op zoek naar een vakman die graag met zijn handen werkt en die weet van aanpakken. Werkzaamheden Als timmerman bij Hoogendijk Bouw werk je samen met je collega’s aan afwisselende projecten in de regio: het nieuw bouwen, aanbouwen en renoveren van een woning, kantoorpand, schuur of ...
Bekijk deze vacature

Uitvoerder – Obdam

Hoogendijk Bouw
Fulltime
Locatie Obdam Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de werkzaamheden en productie op locatie. Wij vragen: Goede communicatieve vaardigheden Een technisch MBO-4 diploma Aantoonbare ervaring als uitvoerder In bezit van een rijbewijs BE, of bereid deze te behalen Je werkt nauwkeurig, bent flexibel ingesteld en hebt ...
Bekijk deze vacature
vacatures anton groep

Werken bij Anton

De Anton Groep bouwt sinds 2007 aan de toekomst van Europa op het gebied van staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en op luchthavens, en is inmiddels uitgegroeid tot een bepalende speler in de markt.

Er werken bij ons meer dan 200 vakmensen die bij een opdracht voor de hoogste kwaliteit gaan, constant en op elk niveau.

Werken bij de Anton Groep betekent naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging, werken aan gave opdrachten voor zowel kleine als zeer grote opdrachtgevers en leuke collega’s.

Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen de organisatie.