Werken bij Anton

Vacatures bij Anton Constructiewerken

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die voor ons het verschil kunnen maken. Hieronder een overzicht van de vacatures die Anton Constructiewerken momenteel beschikbaar heeft.

Wij zijn ook altijd op zoek naar leergierige stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplek of leer/werkplek? Neem dan ook contact met ons op!

Samensteller/lasser

Anton Constructiewerken
Fulltime
Voor onze werkplaats in Obdam is Anton Constructiewerken op zoek naar een samensteller/lasser die houdt van diversiteit en uitdagingen. Bij Anton Constructiewerken B.V. houden we namelijk van uitdagingen! Waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en gaan wij op zoek naar een oplossing ...
Bekijk deze vacature

Leerling constructiewerker

Anton Constructiewerken
Stage & Leer/werk
Voor onze werkplaats in Obdam is Anton Constructiewerken B.V. op zoek naar een leerling die het vak van (allround) constructiewerker wil leren ...
Bekijk deze vacature

Werkvoorbereider

Anton Constructiewerken
Fulltime
Je werkt dagelijks op het terrein van Tata Steel , één van de grootste staalconcerns ter wereld ...
Bekijk deze vacature

Werkvoorbereider – Obdam

Anton Constructiewerken
Fulltime
Locatie Obdam Anton Constructiewerken B.V.  is op zoek naar een fulltime werkvoorbereider Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie, uitvoering en bewaking van de werkvoorbereidingsactiviteiten. Wij vragen Goede communicatieve vaardigheden Een technisch MBO-4 diploma Zelf kunnen tekenen is een pré Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en vindt milieu ...
Bekijk deze vacature

Uitvoerder – Obdam

Anton Constructiewerken
Fulltime
Locatie Obdam Anton Constructiewerken B.V.  is op zoek naar een fulltime uitvoerder (40 uur) Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de werkzaamheden en productie op locatie. Wij vragen: Goede communicatieve vaardigheden Een technisch MBO-4 diploma Aantoonbare ervaring als uitvoerder In bezit van een rijbewijs BE, of ...
Bekijk deze vacature
vacatures anton groep

Werken bij Anton

De Anton Groep bouwt sinds 2007 aan de toekomst van Europa op het gebied van staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en op luchthavens, en is inmiddels uitgegroeid tot een bepalende speler in de markt.

Er werken bij ons meer dan 200 vakmensen die bij een opdracht voor de hoogste kwaliteit gaan, constant en op elk niveau.

Werken bij de Anton Groep betekent naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging, werken aan gave opdrachten voor zowel kleine als zeer grote opdrachtgevers en leuke collega’s.

Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen de organisatie.