Werken bij Anton

Vacatures bij Harder Constructie & Adviesbureau

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die voor ons het verschil kunnen maken. Hieronder een overzicht van de vacatures die Harder Constructie & Adviesbureau momenteel beschikbaar heeft.

Wij zijn ook altijd op zoek naar leergierige stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplek of leer/werkplek? Neem dan ook contact met ons op!

Harder Constructie- en adviesbureau B.V. is op zoek naar een fulltime constructeur

Harder Constructie & Adviesbureau
Fulltime
Harder Constructie- en adviesbureau is een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau. Wij maken constructieve berekeningen en tekeningen voor de bouw en industrie. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een constructeur die, indien nodig, onder begeleiding van de hoofdconstructeur, verantwoordelijk zal zijn voor het berekenen en uitwerken van ...
Bekijk deze vacature
vacatures anton groep

Werken bij Anton

De Anton Groep bouwt sinds 2007 aan de toekomst van Europa op het gebied van staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en op luchthavens, en is inmiddels uitgegroeid tot een bepalende speler in de markt.

Er werken bij ons meer dan 200 vakmensen die bij een opdracht voor de hoogste kwaliteit gaan, constant en op elk niveau.

Werken bij de Anton Groep betekent naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging, werken aan gave opdrachten voor zowel kleine als zeer grote opdrachtgevers en leuke collega’s.

Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen de organisatie.