Werken bij Anton

Vacatures bij Hoogendijk Bouw

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die voor ons het verschil kunnen maken. Hieronder een overzicht van de vacatures die Hoogendijk Bouw momenteel beschikbaar heeft.

Wij zijn ook altijd op zoek naar leergierige stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplek of leer/werkplek? Neem dan ook contact met ons op!

vacature timmerman hoogendijk bouw

Timmerman 1 of 2 – Obdam

Hoogendijk Bouw
Fulltime
Locatie Obdam Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste, zelfstandig en vakbekwame timmerman 1 of 2. De werkzaamheden zijn gevarieerd en je twijfelt niet om het gereedschap op te pakken en aan het werk te gaan. Je hebt oog voor detail en streeft er naar om, net als ...
Bekijk deze vacature

Uitvoerder – Obdam

Hoogendijk Bouw
Fulltime
Locatie Obdam Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die bekend is met de werkzaamheden in de functie van uitvoerder of graag wil doorgroeien naar uitvoerder. Iemand die over voldoende vakkennis beschikt om de uitdagingen aan te gaan. Wat ga je doen Als uitvoerder ben je verantwoordelijk ...
Bekijk deze vacature
vacatures anton groep

Werken bij Anton

De Anton Groep bouwt sinds 2007 aan de toekomst van Europa op het gebied van staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en op luchthavens, en is inmiddels uitgegroeid tot een bepalende speler in de markt.

Er werken bij ons meer dan 200 vakmensen die bij een opdracht voor de hoogste kwaliteit gaan, constant en op elk niveau.

Werken bij de Anton Groep betekent naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging, werken aan gave opdrachten voor zowel kleine als zeer grote opdrachtgevers en leuke collega’s.

Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen de organisatie.