Werken bij Anton

Vacatures bij Kok Infra

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die voor ons het verschil kunnen maken. Hieronder een overzicht van de vacatures die Kok Infra momenteel beschikbaar heeft.

Wij zijn ook altijd op zoek naar leergierige stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplek of leer/werkplek? Neem dan ook contact met ons op!

Uitvoerder

Kok Infra
Fulltime
Locatie De Goorn Kok Infra heeft een vacature voor uitvoerder. Wie zijn wij? Kok Infra is een jonge, snel groeiende onderneming binnen de Anton Groep. Wij houden ons bezig met civiel en infra-projecten in de grond, weg- en waterbouw, sloop, renovatie en herinrichting. Wij vertalen de vraag van de klant ...
Bekijk deze vacature

Projectcoördinator / werkvoorbereider

Kok Infra
Fulltime
Locatie De Goorn Kok Infra is op zoek naar een fulltime projectcoördinator/werkvoorbereider. Kok Infra realiseert projecten binnen de bouwsegmenten grond, weg- en waterbouw, sloop, renovatie en herinrichting. Vanuit een integrale visie begeleiden wij projecten van ontwerp en engineering, naar uitvoering en eindoplevering. Ben jij een organisatietalent met innovatief vermogen en ...
Bekijk deze vacature
vacatures anton groep

Werken bij Anton

De Anton Groep bouwt sinds 2007 aan de toekomst van Europa op het gebied van staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en op luchthavens, en is inmiddels uitgegroeid tot een bepalende speler in de markt.

Er werken bij ons meer dan 200 vakmensen die bij een opdracht voor de hoogste kwaliteit gaan, constant en op elk niveau.

Werken bij de Anton Groep betekent naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging, werken aan gave opdrachten voor zowel kleine als zeer grote opdrachtgevers en leuke collega’s.

Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer. Bij gebleken geschiktheid en ambitie kun je doorgroeien binnen de organisatie.