Mike Vlaar

‘Erg leerzaam, maar vooral gezellig’

Werkmaatschappij: Anton Internal Operations, afdeling Marketing & Communicatie

Naam: Mike Vlaar                         

Woonplaats: Obdam

Opleiding+ leerjaar: Business Studies VT, AR Marketing, jaar 3

Stage periode: 1 september – 16 januari, 2020/2021

Betrokken project(en) / opdracht: Oprichting WeergaLOOS Fietspadreparatie + uitvoerende werkzaamheden

Leermeester/ begeleider vanuit stagebedrijf: Dorien de Beurs-Leguijt

 

Waarom heb je gekozen om bij Anton Internal Operations stage te lopen en wat was je eerste indruk toen je aan deze stage begon?

  • Ik heb gekozen om bij de Anton Groep stage te lopen, omdat het een snel groeiend bedrijf is en op veel plekken te zien is in Obdam. Daarom was ik erg benieuwd hoe het hier met name op de marketing afdeling in de praktijk gaat. Mijn eerste indruk van het bedrijf was dat het een erg jong bedrijf is en dat er serieus gewerkt wordt, maar gezelligheid en een leuke sfeer ook zeker belangrijk is.

Hoe vond je de begeleiding vanuit Anton Internal Operations? Heb je bijvoorbeeld voldoende kans gehad om jezelf te ontwikkelen?

  • De begeleiding was super. Aan de ene kant kreeg ik voldoende ruimte om mezelf te ontwikkelen en dingen te leren. Maar als ik vragen had kon ik altijd terecht en werd het me zorgvuldig uitgelegd, hierdoor heb ik een hoop geleerd.

Welke opdracht / project / gebeurtenis is je bijgebleven / wat heeft indruk gemaakt?

  • Het leukste tijdens m’n stageperiode vond ik de online campagnes opzetten op bijvoorbeeld Facebook en hier vervolgens de resultaten van te analyseren. Met name als deze campagnes goed liepen was het extra motiverend.

Hoe vond je de sfeer binnen het team van Anton Internal Operations en wat vond je van de communicatie onderling?

  • Er was een gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf. Iedereen kan goed opschieten met elkaar en gezelligheid ontbreekt zeker niet. Daarom was de communicatie tussen verschillende afdelingen ook erg gemakkelijk.

Heb je de indruk gehad dat je binnen de Anton Groep je stageperiode hebt gedaan, en kun je vertellen waarom je dit zo hebt ervaren?

  • Ja, je merkt zeker dat het al een grotere organisatie is. Met name omdat je met veel verschillende mensen te maken hebt. Iedereen heeft weer zijn/haar eigen specialisme, maar dat maakt het juist ook weer leuk. Want iedereen gaat goed met elkaar om en is bereid om te helpen.

Hoe heb jij de afgelopen stageperiode in het algeheel ervaren?

  • Ik vond het een zeer leuke en leerzame stage, waarbij ik een hoop praktijk ervaring heb kunnen opdoen. Maar ook zeker een gezellige stage waar ik een hoop heb gelachen.