Gerrit Molenaar

‘Weinig hiërarchie en formaliteiten’

In dienst sinds: november 2017

Werkmaatschappij: Harder Constructie- & Adviesbureau

Bij mijn vorige werkgever zat ik niet zo lekker op mijn plek. Ik had contacten bij de Anton Groep en zo ben ik hier terecht gekomen.

Het is fijn dat er hier wat flexibiliteit is in de werktijden, het is allemaal niet zo strikt. Ook hoef je niet al maanden van te voren je vakantie aan te vragen. We kijken gewoon met elkaar wat er wél kan. Dat is ook zo leuk aan het werken hier, we hebben een gezellige groep met elkaar. Op vrijdag doen we vaak een VrijMiBo en sowieso heeft de Anton Groep leuke feestjes, meer dan ik bij andere bedrijven gewend was!

Ook vind ik het hier prettig dat we werken in een platte organisatie. We hebben binnen Harder Constructie & Advies echt ons eigen team wat maakt dat je iedereen goed kent en de lijntjes kort zijn. Weinig hiërarchie en formaliteiten. De deur staat ook bij mijn leidinggevenden altijd open voor ons open. Zo voelt het dat we het werk samen met elkaar doen.

We worden vrij gelaten in de uitvoer van de werkzaamheden. Ik voel me hierdoor gewaardeerd omdat er vertrouwen is in mijn kunnen.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan allerlei watersporten en ben ik vaak op het strand te vinden. Door blessure leed kan ik niet meer aan voetbal doen maar daarom sta ik nu langs de lijn als coach. Heb ik meteen een goede reden om ’s middags gezellig in de voetbalkantine te blijven hangen.
Verder luister ik zo nu en dan naar verschillende podcasts of kijk ik lekker een serie weg op netflix.